Diversity team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomeSearchRegisterLog in
People seeing this Site
web counter[Diversity] gaming
Facebook Site
Top posters
Mortstrength:)
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
thisistomy
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
z3n2.-
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
XinzAkaAloey-.
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
clairvoyance
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
zzeLanss .-
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
Fresth.-
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
VanHelsing
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
Dizzy :)
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
cK
Mau gabung clan war dong I_vote_lcapMau gabung clan war dong I_voting_barMau gabung clan war dong I_vote_rcap 
Support
Social bookmarking
Social bookmarking reddit  Social bookmarking google      

Bookmark and share the address of Diversity team. on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Diversity team. on your social bookmarking website

 

 Mau gabung clan war dong

Go down 
AuthorMessage
thisistomy

thisistomy

Posts : 292
Points : 358
Reputation : 3
Join date : 2011-02-03

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptySun Feb 06, 2011 10:27 pm

Join clan war dong...

nick : JUn
hp : 087839996006


sudah masuk clan di pub. tapi gw pgn lebih eksis buat clan.. so gw daftarin diri untuk jadi member clan war nya...

semoga skill gw bisa berguna..
Back to top Go down
Mortstrength:)
Administrator
Administrator
Mortstrength:)

Posts : 528
Points : 688
Reputation : 17
Join date : 2011-01-13
Age : 24
Location : [Diversity] MortstrengthDVRST!

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyMon Feb 07, 2011 5:56 am

nnti ditunggu dulu ya tes untuk masuk team warnya kak.

DI MOVED KE WAITING LIST TEAM WAR.

nanti kalo suda di tes akan saya tentukan bisa masuk team war kami atau tidak.

so give ur best kak Very Happy

_________________

ym : mortstrengthzx1@yahoo.com

-[Administrator FORUM]-

everyroundcounts - vigorous Smile

our similarities makes us strong, but our differences makes us stronger.

WE ARE DIVERSITY Very Happy
Back to top Go down
thisistomy

thisistomy

Posts : 292
Points : 358
Reputation : 3
Join date : 2011-02-03

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyMon Feb 07, 2011 6:53 am

Testnya kapan? Besok sabtu tgl 12 sekalian bisa ga??? haahahhahhahaha.....
Back to top Go down
Mortstrength:)
Administrator
Administrator
Mortstrength:)

Posts : 528
Points : 688
Reputation : 17
Join date : 2011-01-13
Age : 24
Location : [Diversity] MortstrengthDVRST!

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyTue Feb 08, 2011 7:10 am

thisistomy wrote:
Testnya kapan? Besok sabtu tgl 12 sekalian bisa ga??? haahahhahhahaha.....

hmmm ,, kita ada clanwar vs de monkeyz sabtu ini kak.

mungkin jika bisa sebelom sabtu ini uda bisa tes moga" deh.

kalo ga bisa brrti sabtu depan gmana tesnya??

nnti ol ym aja atur sama saya.

_________________

ym : mortstrengthzx1@yahoo.com

-[Administrator FORUM]-

everyroundcounts - vigorous Smile

our similarities makes us strong, but our differences makes us stronger.

WE ARE DIVERSITY Very Happy
Back to top Go down
thisistomy

thisistomy

Posts : 292
Points : 358
Reputation : 3
Join date : 2011-02-03

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyTue Feb 08, 2011 2:50 pm

Im ready kapanpun.... add my ym "tomitok@yahoo.com"
Back to top Go down
Mortstrength:)
Administrator
Administrator
Mortstrength:)

Posts : 528
Points : 688
Reputation : 17
Join date : 2011-01-13
Age : 24
Location : [Diversity] MortstrengthDVRST!

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyWed Feb 09, 2011 1:52 am

thisistomy wrote:
Im ready kapanpun.... add my ym "tomitok@yahoo.com"

oke udah gw add tuh.

nnti tinggal atur aja.

_________________

ym : mortstrengthzx1@yahoo.com

-[Administrator FORUM]-

everyroundcounts - vigorous Smile

our similarities makes us strong, but our differences makes us stronger.

WE ARE DIVERSITY Very Happy
Back to top Go down
thisistomy

thisistomy

Posts : 292
Points : 358
Reputation : 3
Join date : 2011-02-03

Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong EmptyFri Feb 11, 2011 10:10 pm

siap BIgBOSS..... !!
Pokoknya aku padamu.. bo'ol gw buat lo lah pokoknya... wuakakakka......
Back to top Go down
Sponsored content




Mau gabung clan war dong Empty
PostSubject: Re: Mau gabung clan war dong   Mau gabung clan war dong Empty

Back to top Go down
 
Mau gabung clan war dong
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Diversity team. :: [Diversity] Gaming :: [Diversity] [Open Test] For New Members.-
Jump to: